Nyd sommeren

Så er den over os, sommerferien. Og med god timing. Hvem kan ikke bruge et afbræk fra hverdagen med ekstra tid til venner og familie? I Ravnsborg Enge nyder vi udsigten over den limegrønne bygmark og brakmarkens vilde blomster. For mens vi venter på at komme i gang med lokalplanen for Køges kommende bydel, kan vi bruge tiden på at nyde alt det, sommeren har at byde på.

Drømmene, planerne og visionerne for fremtiden i Ravnsborg Enge ligger og ulmer i sommervarmen, og vi glæder os til at komme videre med projektet, når lokalplanlægningen skydes i gang efter sommerferien. Vi modtager mange henvendelser og positive tilkendegivelser, som tyder på, at I gør det samme. Der er nu over 500 interesserede, som har skrevet sig op på hjemmesiden – det er vi glade for! Vi vil gøre vores bedste for at holde jer alle opdateret omkring projektet, når arbejdet går videre.

I mellemtiden har vi samlet 5 gode bud på hyggelige sommeraktiviteter i Ravnsborg Enges nærområde. Både for dig der allerede kender Køge godt, og dig der måske går og drømmer om en fremtid i Ravnsborg Enge.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.

Kanotur på Køge Å
Findes der noget mere idyllisk end en bugtende kanotur ned ad Køge Å? Saml familien og lidt forfriskninger, og nyd den smukke rute mod Gl. Kjøgegaard eller ud mod havnen. Kano og redningsveste kan bookes hos VisitKøge.

Picnic i slotsparken
Vallø Slotspark er smuk hele året rundt, og den grønne park er oplagt til picnichygge. Nyd en gåtur i solen, eller søg skygge på et tæppe under slotsparkens imponerende, gamle træer.

Vandsjov og softice ved Søndre Strand
De helt varme sommerdage skal selvfølgelig nydes ved Køges brede sandstrand. Der skal bygges sandslotte og svømmes om kap – og glem ikke at gå på isjagt til Strandskovens kiosk.

Find minifrøer på Åsen
De små haletudser har forvandlet sig, og myldrer nu rundt som minifrøer langs bredden af søen ved Claras Kirkegaard. Gå på opdagelse i Køges store skovområde – men pas på hvor du træder!

Festlige torvedage hele sommeren
Friske grøntsager eller nyslynget honning? Hver onsdag og lørdag kl. 8-15 er der marked på Køge Torv, og boderne bugner med lækkerier til sommerbordet.